Alkatrész és autóalkatrész webáruház

Alkatrész, autóalkatrész webáruház

Alkatrész, autóalkatrész webáruház

Alkatrész és autóalkatrész webáruház

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés, ingatlan felmérés

2018. január 31. - Benedek Elek

Hólánc, alkatrész, autóalkatrész és autóalkatrész webáruház

 

 Autóalkatrész  és hólánc webáruház

autoalkatresz_webaruhaz.png

Mi tartozik főbb tevékenységi körünkbe? Mit érdemes tudni cégünkről?

Autóalkatrész és hólánc webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy kiemelkedően jó minőségű autó alkatrészeket forgalmazzon, mindezt elérhető értékesítési és szállítási áron. Kialakítottunk egy olyan országos hálózatot, melynek köszönhetően vevőink, ingyenesen átvehetik a megrendelt alkatrészeket.

Nagy hangsúlyt fektettünk áraink kialakításánál arra, hogy versenytásainkhoz képes alacsonyabb áron tudjuk forgalmazni autóalkatrész, autó felszerelési, és szerszám termékeinket.

Rendelési és szállítási rendszerünk a nap 24 órájában áll vásárlóink rendelkezésére. A rendszerünk annak ellenére, hogy majdnem 400 000 termék megtalálható, egyszerű és könnyen átlátható. Népszerű termékeink mellett az autóvillamossági alkatrészek, elektromos gépjármű alkatrészek, akkumulátorok, izzókészletek, GPS alkatrészek, HI-FI, inverter, immobilizer, tolatóradarok széles választéka is megtalálható.

Autóalkatrész választék autóalkatrész webáruházunkban:

car-parts.jpg


Mindig törekszünk arra, hogy a vásárlóink által rendelt termékeket, a lehető leggyorsabban kézhez kapják. Gépjárműalkatrész futárszolgálatunk minden 12 700.- (10 000,-+ ÁFA) Forint összeg felett, ingyenes szállítást biztosít. 12 700,- Ft alatt a minimálisan kiszabható 500,- Ft-os szállítási költséget számlázzuk ki. Alkatrész, autóalkatrész webáruház itt

Magyarország 8 pontján van lehetőség ingyenesen alkatrész átvételre, mely más webshopokkal szemben egyedülállónak számít. A linkekre kattintva megtalálható azon települések és üzletek leírása, ahol lehetséges az ingyenes átvétel. Az aloldalakon az üzletek elérhetősége, nyitva tartása is megtalálható.

Az alábbi településeken van lehetőség ingyenes átvételre:

Budaörs, Kaposvár, Székesfehérvár

Fontos megjegyezni, hogy rendelés leadásra, és vásárlása egyaránt van lehetőség hétvégén is, mely üzleteink szombati nyitvatartásának köszönhető. Ennek megfelelően a webshopon keresztül történő rendelés leadás és vásárlás is zavartalanul működik. Így ha szeretett autója váratlanul meghibásodik, a lehető leghamarabb orvosolni tudja alkatrész problémáját.

Az online web áruháznak milyen előnye van az offline autóalkatrész áruházhoz képest?

A már leírt előnyökön túl említésre méltó az alkatrész adatbázisunk, mely modern autóalkatrész programmal működik a cég szerverén, ez rendkívül megkönnyíti a keresést. Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink az online felületen, könnyen tudjanak keresni termékeink között, majd rendelni és vásárolni is. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az az autóalkatrész forgalmazó sikeres a vásárlók körében, ahol nem csak elérhető áron kínált termékek találhatóak meg, hanem a webshop is a fent említett tényeket figyelembe véve, megfelelően működtetik. Alkatrész és autóalkatrész webáruház választék

A kereskedelmen belül az alkatrész kereskedelem egy olyan tudomány melyet ki kell tanulni. Ennek fényében cégünk magasan szakképzett, több éves szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakembert alkalmaz.

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, műszaki szaktanácsadás, ingatlan felmérés

Beruházás lebonyolítás, műszaki ellenőrzés, generál kivitelezés és ingatlan felmérés

Adatbázisunk a lehető legjobb keresésre optimalizált online katalógus, mely állandó frissítés alatt át, így naprakész, bármikor, bármilyen mobileszközről, otthoni számítógépről elérhető. A keresés többféle módon történhet. Ha pontosan tudja a keresendő termék nevét és típusát, az oldal bal felső sarkában található keresőmezőbe beírva kereshet rá a kívánt, termékre, alkatrészre, majd jelölje gépjárműve típusát is.

Amennyiben megfelelően pontosan nevezte meg a keresendő alkatrészt, és abból csak egy fajta forgalmazás történik cégünknél, tehát nincs belőle után gyártott, akkor ez esetben csak az az egy termék jelenik meg a szűréskor, tehát innen már teljesen magától értetődővé válik a vásárlás további mozzanata. Ha viszont nem ismeri a keresett alkatrész pontos megnevezését, ebben az esetben a gépjárművéhez tartozó összes alkatrészre rászűrhet, úgy, hogy a kereső mezőben megadja a gépjármű típusát.

Az így megjelenített lista áttekintése után, könnyedén megtalálhatja az Önnek megfelelő alkatrész. Támogatva van a keresett termék megtalálása weboldalunkon grafikailag és logikailag is egyaránt, így oldalunk könnyedén átlátható. És végül van lehetőség cikkszám szerinti keresésre is. Ez a keresési feltétel a legpontosabb, tehát amennyiben ismeri a keresett termék cikkszámát, azt a keresési mezőbe beírva, az adatbázisunkból a rendszer megjeleníti az adott terméket. Értelem szerűen csak azt az egy terméket fogja szűrni, melyre a cikkszám vonatkozik. Olykor előfordulhatnak olyan esetek is, amikor nem jelenik meg szűrés után semmilyen termék, ennek több oka is lehet. Az egyik, amikor a szűrő nem tudja értelmezni a nem megfelelően megadott cikkszámot, a másik pedig, amikor a keresett termék nem forgalmazott termék cégünknél.

Webshopunk előnye az egyszerűségében rejlik, ugyanis a sikeres termék szűrést követően, azonnal megrendelhető a kívánt alkatrész, bármilyen mobileszközről, vagy otthoni számítógépről!

Ha mindezeket az előnyöket figyelembe veszi, és gépjárművén bármiféle javítást, alkatrész cserét kíván elvégezni, mindezt nem filléres, sarki boltban beszerezhető kellékekkel, termékekkel szeretné kivitelezni, a legjobb választás Ön számára, cégünk által forgalmazott online alkatrész rendelés, vásárlás.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://alkatreszesautoalkatreszwebaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr7413621700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása